Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، علی نیکزاد در مراسمی به مناسبت روز خبرنگار برای تجلیل از خبرنگاران پارلمانی گفت: ما به همان اندازه که برای رزمندگان و مدافعان عزیز در بحث امنیت احترام قائل هستیم به کسانی که به دنبال بیان واقعیات هستند احترام قائل می‌شویم و برایمان عزیز هستند. سمبل این کار آقای صارمی بود که در قربت به شهادت رسید؛ روز خبرنگار بهانه‌ای برای تجلیل از زحمات خبرنگاران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان این‌که خبرنگاری کار بسیار خاصی است، اظهار کرد: چالش فعلی کشور ما در بحث تبعیض و فساد بوده که خبرنگاران می‌توانند آن را انتقال دهند.

نیکزاد با بیان این‌که ما صلح‌پذیر و سلطه‌گر نیستیم گفت: امام خمینی (ره) فرمود که ما سلطه‌پذیر نیستیم و نمی‌خواهیم به کسی ظلم کنیم.

نایب رئیس مجلس با بیان این‌که معضل اصلی کشور بحث فرهنگ است، ادامه داد: هیچ مسئولی را نمی‌بینیم که در موضوعات فرهنگی صحبت کند و همه حرف‌ها حول مباحث اقتصادی می‌گردد؛ حال این‌که اگر تربیت توحیدی و مباحث فرهنگی نباشد فردی همچون حاج قاسم سلیمانی را نخواهیم داشت پس باید تمرکزمان بر روی مباحث فرهنگی باشد.

نیکزاد با بیان این‌که اکنون درگیر جنگ نرم هستیم اظهار کرد: مردم از فساد و تبعیض ناراحت هستند آنها می‌گویند اگر گرفتاری، گرسنگی و نبود امکانات است، برای همه باشد. مردم تبیعض و فساد را بر نمی‌تابند. این خبرنگاران هستند که باید این معضلات را بیان کنند.

او ادامه داد: البته اگر خبرنگار درگیر مشکلاتی همچون معیشت و استخدام باشد چه طور می‌تواند مباحث فرهنگی را دنبال کند؟

نایب رئیس همچنین با بیان این‌که به دلیل عملکرد نامناسب دولت‌ها کشور با مشکلاتی روبه‌رو است، اضافه کرد: دولت در حال آواربرداری است مجلس شورای اسلامی هم کمک می‌کند که مباحث اقتصادی، فرهنگی و سیاسی حل شود. ما به نفع مردم کار می‌کنیم.

نیکزاد با اشاره به سفرهای استانی به برخی استان‌ها گفت: این کار ما به معنای دخالت در کار اجرایی نیست بلکه ما به دنبال برقراری عدالت هستیم و این‌که بودجه‌ها به درستی توزیع شود. در همین راستا هم با برگزاری جلسات موضوع توزیع قیر حل شد تفکراتی برای اعطای تسهیلات بانکی به مسکن داده شد و مشکل تبصره ۱۸ بودجه هم حل شد.

او با بیان این‌که برای حل مشکل تبدیل وضعیت کارکنان عادی دولت باید دولت لایحه‌ای به مجلس شورای اسلامی ارائه کند، گفت: از دولت خواستیم لایحه‌ای برای ساماندهی کارکنان دولت ارائه کند چون اگر مجلس بخواهد مستقل طرح بدهد بار مالی دارد. با آقای رییسی صحبتی داشتم مبنی بر اینکه  این وضعیت با ارائه لایحه‌ای ساماندهی شود چرا که یکسری کارمندان دولت هستند که والدین آنها سابقه ایثارگری ندارند و به همین دلیل رسمی نمی‌شوند باید فکری به حال آنها شود. مطالبه ما از دولت ساماندهی وضعیت کارکنان دولت و تعیین تکلیف آنها است.

نایب رئیس اضافه کرد: از طرف دیگر باید ارگان‌های دولتی قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را اجرا کنند نه این‌که کارمندان مشمول این قانون اخراج شوند.

او در پایان درباره حل مشکل مسکن در کشور اظهار کرد: باید قانون جهش تولید مسکن به درستی انجام شود که در حال حاضر چرخ این قانون به خوبی نمی‌چرخد اگر دولت سالانه یک میلیون خانه به صورت انبوه تولید کند مشکل حل خواهد شد.

کد خبر 699481 منبع: ایسنا برچسب‌ها علی نیکزاد دولت سیزدهم فساد مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: علی نیکزاد دولت سیزدهم فساد مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۰۴۲۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی محمد اسکندری در مراسم تجلیل از شورا‌ها و کارکنان دهیاری بخش مرکزی شبستر  گفت: این مبلغ از اعتبارات مالیات ارزش افزوده تامین شده است و دولت سعی می‌کند به اقتصاد روستا‌ها توجه داشته باشد چرا که روستا‌ها در خط مقدم تولید هستند.

وی با اشاره به اجرای سند تحول شورا‌ها عنوان کرد: روستا‌ها باید به ماهیت قبلیشان برگردند و تمام فعل و انفعالات همه باید منجر به این شود که روستا هویت خود را حفظ کند.

مدیرکل امور روستایی استانداری با تاکید بر لزوم تشکیل اتاق اتاق وضعیت روستا‌ها افزود: باید برآورد دقیقی از ظرفیت‌ها و آسیب‌های روستا در اتاق وضعیت موجود باشد تا تصمیمات و طرح‌ها بر اساس آنها اجرایی شود.

فرماندار شهرستان شبستر نیز در این نشست گفت: شورا‌ها نماد مردم‌سالاری دینی و تجلی مشارکت آگاهانه مردم در عرصه‌های مختلف تصمیم‌گیری و مدیریت کشور هستند و باید برای حل مشکلات مردم قدم بردارند.

محمد مطهری شورا‌های اسلامی شهر و روستا را حلقه ارتباطی مردم و دولت دانست و افزود: شورا‌ها به واسطه تعامل و ارتباط تنگاتنگی که با مردم دارند در مواجهه با مردم و مشکلات و مسائل آنان در کمال احترام رفتار می کنند.

وی با اشاره به شعار امسال اظهار کرد: شورا‌ها و اهالی روستا‌ها در نقش اساسی در تحقق شعار سال و جهش تولید در روستا‌ها با مشارکت مردم دارند.

 

دیگر خبرها

  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • لبه تیغ
  • نخستین بار در صنایع پتروشیمی کشور صورت گرفت؛ تبدیل وضعیت کلیه نیروهای پیمانکار به قرارداد مستقیم با پتروشیمی امیرکبیر
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • هشدار متفاوت به روسای قوا تا کارمان به فاجعه نکشیده!
  • واریز ۲ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به دهیاریهای آذربایجان شرقی
  • نیروهای شرکتی منتظر نباشند؛ خبر نگران کننده درباره طرح ساماندهی کارکنان دولت
  • دولت اژدهای هفت سر فساد را در بخش‌های مختلف شناسایی کند
  • آخرین وضعیت تقسیم استان‌های کرمان و تهران از زبان معاون پارلمانی رییس جمهور
  • وضعیت بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت به کجا رسید؟ / تکلیف نیروهای شرکتی چه می‌شود؟